ΓΕΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Το ΠΕΤΡΑΔΙ φιλοξενεί ενα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, όπου μπορούν να γίνουν με ακρίβεια, αξιοπιστία και ασφάλεια μετρήσεις και αξιολογήσεις πολύτιμων λίθων. Είμαστε το μοναδικό κοσμηματοπωλείο πανελλαδικά που έχει παρουσία 3 γεμολόγων – αδαμαντολόγων.

Ο Βασίλειος Μακρυγιάννης, διπλωματούχος γεμμολόγος (Graduate Gemmologist, G.G.) από το Αμερικάνικο Ινστιτούτο GIA, η Άγι Μακρυγιάννη, διπλωματούχος αδαμαντολόγος (GIA Graduate Diamonds, D.G.), και ο Νικόλας Μακρυγιάννης, διπλωματούχος γεμολόγος (HRD Graduate Gemologist, G. G) επιλέγουν μεθοδικά όλες τις πέτρες που κοσμούν τη συλλογή του κοσμηματοπωλείου, και παράλληλα πραγματοποιούν ανεξάρτητες μετρήσεις και εκτιμήσεις πολύτιμων λίθων.
Η επιλογή ενός διαμαντιού είναι μια ιδιαίτερη και πολλές φορές δύσκολη διαδικασία. Κατανοώντας το πιθανό άγχος των πελατών μας, αφιερώνουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να εξηγήσουμε τις βασικές παραμέτρους αξιολόγησης μιας πέτρας. Χρησιμοποιώντας την γνώση και την απόλυτη διαύγεια ως σύμμαχο, μπορείτε να προβείτε σε μια συνειδητοποιημένη επιλογή, μηδενίζοντας όποιες πιθανές αμφιβολίες σας.

Παράλληλα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, το κάθε μονόπετρο δαχτυλίδι συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας, από το κοσμηματοπωλείο μας και μετά από ένα συγκεκριμένο μέγεθος με ξεχωριστή πιστοποίηση και ενός εκ των τριών ανεξάρτητων ινστιτούτων πιστοποίησης πολύτιμων λίθων, ( GIA, HRD, IGI ) παρέχοντας έτσι την ύψιστη διαθέσιμη βεβαίωση χαρακτηριστικών της κάθε πέτρας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ

Στο εργαστήριο μας μπορούμε να πιστοποιήσουμε άδετα διαμάντια από 0.10ct και πάνω, παρέχοντας πληροφορίες σύμφωνα με τα 4Cs του Αμερικάνικου Γεμμολογικού Ινστιτούτου (GIA).

Η ανάλυση περιλαμβάνει κλίμακες κοπής, χρώματος στην κλίμακα D - to - Z, καθαρότητας και ακριβούς βάρους.

Αντίστοιχοι έλεγχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν σε αρκετούς χρωματιστούς πολύτιμους λίθους.

Για διαμάντια και πολύτιμους λίθους που είναι δεμένοι σε κοσμήματα, παρέχονται κάποιες βασικές μετρήσεις κατά προσέγγιση.
gem_page_03

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ G.I.A

Copyright © 2020 - 2024 Petradi. All rights reserved. Created by AtMedia.gr
espa banner