Ιστορία

Το κοσμηματοπωλείο ΠΕΤΡΑΔΙ δημιουργήθηκε το 1980 από την Αθηνά και τον Βασίλειο Μακρυγιάννη στο κέντρο της Λάρισας. Στόχος τους ήταν η δημιουργία ενός χώρου που θα συγκέντρωνε κοσμήματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Εδώ και 40 χρόνια αποτελεί ορόσημο στο χώρο και φημίζεται για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των κοσμημάτων που φιλοξενεί, προσεκτικά επιλεγμένων για την υψηλή ποιότητα και την αισθητική τους.

Το κεντρικό κοσμηματοπωλείο πλαισιώνει η Gallery ΠΕΤΡΑΔΙ, η οποία φιλοξενεί ανά διαστήματα εκθέσεις σχεδιαστών και το κοσμηματοπωλείο PETRA, το οποίο παρουσιάζει διάφορα brands σε ασημί και χρυσό.

Τo ΠΕΤΡΑΔΙ αποτελεί το πιο εξειδικευμένο σημείο της πόλης για διαμαντένια κοσμήματα και σπάνιους πολύτιμους λίθους, με την παρουσία του γεμολόγου – αδαμαντολόγου κ. Μακρυγιάννη, απόφοιτου του Gemological Institute of America (GIA) να πιστοποιεί προσωπικά για την ποιότητα των πολύτιμων λίθων.
Μέλος της οικογενειακής επιχείρησης είναι την τελευταία δεκαετία και η Άγι Μακρυγιάννη, απόφοιτος σχεδίου κοσμήματος του φημισμένο Central Saint Martins College of Art & Design του Λονδίνου, η οποία ασχολείται με το σχεδιασμό πραγματικά μοναδικών κοσμημάτων (bespoke design) σε συνεργασία με τον πελάτη, παρέχοντας έτσι μια πρωτοποριακή υπηρεσία στο εξεζητημένο κόσμημα. H Άγι είναι επίσης απόφοιτος του London Metropolitan University - BA(Hons) Management, του University of Staffordshire - (MBA) καθώς και του Gemological Institute of America – Diamond Graduate. Την επιχείρηση ολοκληρώνει ο Νικόλας Μακρυγιάννης, απόφοιτος ΑΤΕΙ Πάτρας – Επιχ. Σχεδιασμός και Πληροφοριακών Συστημάτων, University of Derby - BA(Hons) Interior Design και διπλωματούχος γεμολόγος HRD, του ανώτερου γεμμολογικού οργανισμού στην Ευρώπη.
Το κοσμηματοπωλείο ΠΕΤΡΑΔΙ, μπαίνοντας φέτος στην 5η δεκαετία λειτουργίας του, συνεχίζει να ηγείται στον χώρο προσφέροντας την πιο ενημερωμένη συλλογή κοσμημάτων, ωρολογιών και αντικειμένων, βασιζόμενο στην προσωπική δουλειά και το μεράκι της οικογένειας Μακρυγιάννη, παρέχοντας ασφάλεια στις επιλογές και μοναδικές υπηρεσίες στους πελάτες του σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

espa banner
Copyright © 2020 - 2024 Petradi. All rights reserved. Created by AtMedia.gr